Ημέρα Ασφάλειας 2023 στο εργοστάσιο της Nexans Ελλάς στη Λαμία

19 Ιουν 2023

Δευτέρα, 19 Ιουνίου 2023 -Στο πλαίσιο του Έτους Ασφάλειας, η Nexans Ελλάς διοργάνωσε την ετήσια Ημέρα Ασφάλειας στο εργοστάσιο της, στην Στυλίδα Φθιώτιδας.

Η Ημέρα Ασφάλειας ήταν αφιερωμένη στην ασφάλεια και συγκεκριμένα στους 15 χρυσούς κανόνες ασφάλειας, στην πυρασφάλεια και στη χρήση απινιδωτή. Στην εν λόγω εκδήλωση συμμετείχαν όλοι οι εργαζόμενοι του εργοστασίου και των γραφείων σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με μήνυμα του Διευθύνοντος Συμβούλου, κ. Αθανάσιου Γαβριήλ, ο οποίος επεσήμανε τη σημασία της ασφάλειας για τις οικογένειες των εργαζομένων αλλά και για τη βιωσιμότητα της εταιρείας, τη σημασία της πυρασφάλειας στην επαγγελματική αλλά και προσωπική ζωή, καθώς και τη σημασία της γνώσης των βασικών βημάτων σωστής χρήσης ενός απινιδωτή. Στην Ημέρα Ασφάλειας συμμετείχαν ο Διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας της Νομαρχίας ο οποίος μοιράστηκε πολύ συγκεκριμένα μηνύματα για τη σημασία της πυροπροστασίας και της ασφάλειας, καθώς και πιστοποιημένος εκπαιδευτής από την εταιρεία GEP για τη χρήση απινιδωτή. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, πραγματοποιήθηκαν τρία εργαστήρια, ένα για τις 15 χρυσές γραμμές ασφάλειας από τον Τεχνικό Ασφαλείας μας, ένα για την πυρασφάλεια από την Πυροσβεστική Υπηρεσία και ένα για τη χρήση απινιδωτή από τον πιστοποιημένο εκπαιδευτή. Παράλληλα, παρουσιάστηκαν εκπαιδευτικά βίντεο σχετικά με τα θέματα ασφάλειας (NAPO).

Στο τέλος της εκδήλωσης, βραβεύτηκαν 2 εργαζόμενοι γαι τις προτάσεις βελτίωσης που είχαν ως αποτέλεσμα την καλύτερη καθημερινή εργασία και απόδοση των εργαζομένων ενώ πραγματοποιήθηκε άσκηση εκκένωσης έκτακτης ανάγκης.

Επικοινωνήστε μαζί μας

Θέματα για τα οποία θέλετε να λάβετε περισσότερες πληροφορίες:

Απαιτούμενα πεδία*

Ελέγξτε την καταχώρισή σας και δοκιμάστε ξανά.

Μια διεύθυνση email πρέπει να περιέχει ένα @

Προστασία προσωπικών δεδομένων

Έχετε το δικαίωμα να αντιταχθείτε στην επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ή / και στη χρήση τους για άμεσο μάρκετινγκ ή εμπορικούς σκοπούς

Ευχαριστούμε!

Ευχαριστούμε που επικοινωνήσατε μαζί μας. Θα επικοινωνήσουμε μαζί σας σύντομα.

Σφάλμα

Παρουσιάστηκε σφάλμα. Παρακαλούμε προσπαθήστε ξανά.

Κλείσιμο