Η Nexans Hellas λανσάρει το νέο σύστημα εκτύλιξης καλωδίων Mobiway MOB, μια έξυπνη και καινοτόμα λύση για την εύκολη μεταφορά και εγκατάσταση των καλωδίων

7 Μαρ 2024

  • Με τον εργονομικό σχεδιασμό του, το σύστημα στροφείων Mobiway MOB επιτρέπει την εύκολη μεταφορά και εκτύλιξη των καλωδίων, μειώνοντας τον χρόνο εγκατάστασής τους στο μισό.
  • Το Mobiway MOB είναι μια βιώσιμη λύση με πάνω από 76% ανακυκλωμένα υλικά.
  • Η συνδεδεμένη λύση συσκευασίας επιτρέπει στους εγκαταστάτες να ελέγχουν άμεσα την γνησιότητα των καλωδίων και να έχουν επί τόπου πρόσβαση στις πληροφορίες των προϊόντων καθώς και σε υποστηρικτικές υπηρεσίες.

Αθήνα, 7 Μαρτίου 2024 - Η Nexans Hellas λανσάρει το νέο σύστημα εκτύλιξης καλωδίων Mobiway MOB, μια καινοτόμα λύση η οποία προσφέρει εύκολη μεταφορά και εγκατάσταση των καλωδίων σε κτιριακά έργα, μεσαίου και μεγάλου μεγέθους. Ενώ τα παραδοσιακά στροφεία καλωδίων είναι ογκώδη και δύσχρηστα, το Mobiway MOB της Nexans έχει σχεδιαστεί για να κάνει τη διαδικασία χειρισμού και εκτύλιξης των καλωδίων ασφαλή και εύκολη στους εγκαταστάτες. Ως αποτέλεσμα αυτού, ο χρόνος που απαιτείται για την εγκατάσταση των καλωδίων μειώνεται στο μισό.

Μέσω της εύκολης και ασφαλής μεταφοράς, το νέο Mobiway MOB αντικαθιστά την πρώτη γενιά συστημάτων Mobiway. Χάρη στον εργονομικό σχεδιασμό του, ο οποίος είναι κατοχυρωμένος με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας, το στροφείο είναι πιο σταθερό και ανθεκτικό, προσφέροντας έτσι μεγαλύτερη ασφάλεια στον χώρο εργασίας και παρατείνοντας τη διάρκεια ζωής του προϊόντος στα εργοτάξια. Επιπλέον, η λύση «συνδεδεμένης συσκευασίας» επιτρέπει στους εγκαταστάτες να λαμβάνουν όλες τις βασικές τεχνικές πληροφορίες σχετικά με το προϊόν επί τόπου. Με απλή σάρωση του στροφείου, οι εγκαταστάτες μπορούν να έχουν πρόσβαση στο τεχνικό φυλλάδιο καθώς και στην υποστήριξη εγκατάστασης των καλωδίων.

“ Είμαστε υπερήφανοι που παρέχουμε καινοτόμες και ολοκληρωμένες λύσεις στην αγορά, βελτιώνοντας συνεχώς τη βιωσιμότητα των λύσεών μας. Με τη νέα καινοτόμο λύση Mobiway MOB, η οποία βασίζεται σε νέα τεχνολογία, στοχεύουμε στο να κάνουμε την εργασία των εγκαταστατών ευκολότερη και ασφαλέστερη, ικανοποιώντας έτσι τις πραγματικές ανάγκες της καθημερινής τους εργασίας. ”

Athanasios Gavriil

Διευθύνων Σύμβουλος της Nexans Hellas

Η νέα λύση συσκευασίας της Nexans αποτελείται από 76% ανακυκλωμένα υλικά και μπορεί να επαναχρησιμοποιηθεί με οποιοδήποτε συμβατό στροφείο Mobiway MOB. Η λύση σχεδιάστηκε ειδικά για καλώδια 3G με διατομή 1,5 mm² και 2,5 mm². Είναι το μοναδικό σύστημα στροφείων στην αγορά που επιτρέπει τη μεταφορά και εκτύλιξη καλωδίων χαμηλής τάσης, μήκους έως και 300 μέτρα.

Η επαφή σας

Press Hellas

Communication

Επικοινωνήστε μαζί μας

Θέματα για τα οποία θέλετε να λάβετε περισσότερες πληροφορίες:

Απαιτούμενα πεδία*

Ελέγξτε την καταχώρισή σας και δοκιμάστε ξανά.

Μια διεύθυνση email πρέπει να περιέχει ένα @

Προστασία προσωπικών δεδομένων

Έχετε το δικαίωμα να αντιταχθείτε στην επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ή / και στη χρήση τους για άμεσο μάρκετινγκ ή εμπορικούς σκοπούς

Ευχαριστούμε!

Ευχαριστούμε που επικοινωνήσατε μαζί μας. Θα επικοινωνήσουμε μαζί σας σύντομα.

Σφάλμα

Παρουσιάστηκε σφάλμα. Παρακαλούμε προσπαθήστε ξανά.

Κλείσιμο