Η εταιρεία μας

Η Nexans Ελλάς μέλος του πολυεθνικού Ομίλου Nexans, με εξειδίκευση στον τομέα της ηλεκτροδότησης, κατασκευάζει καλώδια ενέργειας μέσης και χαμηλής τάσης στην Ελλάδα, στην ευρύτερη περιοχή της Φθιώτιδας για σχεδόν 50 χρόνια. Παράλληλα διατηρούμε σύγχρονες εγκαταστάσεις και κέντρο διανομής στην Αθήνα. Αποτελούμε κινητήρια δύναμη ανάπτυξης της ελληνικής βιομηχανίας και των εξαγωγών υποστηρίζοντας έμπρακτα την τοπική κοινωνία.

Εφαρμόζουμε τη στρατηγική του Ομίλου μας "Electrify the Future", καθώς στόχος της παραγωγικής μας διαδικασίας είναι μέσω των προϊόντων μας να ηλεκτροδοτούμε το μέλλον.

Επικεντρώνουμε τις δραστηριότητές μας γύρω από τρεις πυλώνες, τα 3E, Economics, Environment, Engagement που αφορούν στην οικονομία, το περιβάλλον και τους ανθρώπους μας.

Αναφορικά με την οικονομία, η εταιρεία μας όντας δραστήρια στην Ελλάδα από το 1974 συνεισφέρει δομικά για σχεδόν 50 χρόνια στη βιωσιμότητα της ελληνικής οικονομίας. Παράλληλα, είμαστε μία εταιρεία με εξωστρέφεια και εξαγωγές σε ιδιαίτερα απαιτητικές αγορές ανά τον κόσμο. Eνισχύουμε την τοπική κοινωνία με την παροχή θέσεων εργασίας και με τη στήριξη των τοπικών προμηθευτών μέσω της διαδικασίας παραγωγής ενός προϊόντος από το οποίο ευεργετούμαστε όλοι, το καλώδιο.

Αναφορικά με το περιβάλλον, η προστασία του έχει μία μακροχρόνια δυναμική και απαιτεί σχεδιασμό. Το εργοστάσιό μας είναι πλήρως εναρμονισμένο με τις πιο σύγχρονες απαιτήσεις για την προστασία του περιβάλλοντος. Ειδικότερα, ανακυκλώνουμε τα υλικά μας και αγοράζουμε τις πρώτες ύλες από πιστοποιημένους προμηθευτές που σέβονται το περιβάλλον. Στο ανωτέρω πλαίσιο η εταιρεία μας έχει προχωρήσει σε ουσιαστικές ενέργειες που αφορούν στον περιορισμό της κατανάλωσης ενέργειας, αλλά και φυσικών πόρων. Με το πλάνο δράσεών μας προσπαθούμε συνεχώς να ελαχιστοποιούμε το ενεργειακό μας αποτύπωμα.

Η δέσμευση της εταιρείας μας απέναντι στους ανθρώπους μας, τους πελάτες και τους συνεργάτες μας αποτελεί τον τρίτο πυλώνα της ανάπτυξής μας. Είμαστε υπερήφανοι για τους ανθρώπους μας, με τους οποίους μοιραζόμαστε τις ίδιες αξίες. Πρωτίστως μεριμνούμε για ένα ασφαλές περιβάλλον εργασίας σε συνεργασία με τους θεσμοθετημένους φορείς.

Η Nexans Ελλάς επιχειρώντας σε ένα ευμετάβλητο οικονομικό περιβάλλον γεμάτο προκλήσεις, επιτυγχάνει υψηλή παραγωγικότητα και βιώσιμα οικονομικά αποτελέσματα. Aποστολή μας είναι να ηλεκτροδοτούμε το μέλλον της χώρας, αλλά και των υπολοίπων αγορών παγκοσμίως.

Επικοινωνήστε μαζί μας

Θέματα για τα οποία θέλετε να λάβετε περισσότερες πληροφορίες:

Απαιτούμενα πεδία*

Ελέγξτε την καταχώρισή σας και δοκιμάστε ξανά.

Μια διεύθυνση email πρέπει να περιέχει ένα @

Προστασία προσωπικών δεδομένων

Έχετε το δικαίωμα να αντιταχθείτε στην επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ή / και στη χρήση τους για άμεσο μάρκετινγκ ή εμπορικούς σκοπούς

Ευχαριστούμε!

Ευχαριστούμε που επικοινωνήσατε μαζί μας. Θα επικοινωνήσουμε μαζί σας σύντομα.

Σφάλμα

Παρουσιάστηκε σφάλμα. Παρακαλούμε προσπαθήστε ξανά.

Κλείσιμο