Η Nexans Ελλάς συμμετείχε στην 16η Ημέρα Καριέρας της Δημόσιας Υπηρεσίας Απασχόλησης στη Λαμία

13 Μαρ 2023

Η Nexans Ελλάς συμμετείχε ενεργά στην 16η Ημέρα Καριέρας, την οποία διοργάνωσε η Δημόσια Υπηρεσία Απασχόλησης τη Παρασκευή 10 Μαρτίου 2023 στη Λαμία.

Πρόκειται για μία Ημέρα κατά την οποία νέοι και νέες είχαν την ευκαιρία να μιλήσουν με τους εκπροσώπους των εταιρειών που συμμετείχαν από διάφορους κλάδους της οικονομικής δραστηριότητας και να αναζητήσουν εργασία.

Εκπρόσωποι της Νexans έδωσαν το παρόν ανάμεσα σε 35 επιχειρήσεις και συνομίλησαν με υποψηφίους για τις διαθέσιμες θέσεις εργασίας, την προοπτική και τις ευκαιρίες εξέλιξης στο εργασιακό περιβάλλον ενός πολυεθνικού Ομίλου όπως αυτό που παρέχει η Nexans.

 

“ Η Nexans Ελλάς, εδώ και πενήντα χρόνια αποτελεί πυλώνα ανάπτυξης της τοπικής κοινωνίας. Συμμετέχουμε ενεργά και στηρίζουμε κάθε προσπάθεια που συμβάλει στην ανεύρεση ανθρώπινου δυναμικού από την περιοχή μας. Σήμερα δίνεται η δυνατότητα σε κάθε υποψήφιο να συζητήσει με στελέχη της εταιρίας μας για οποιαδήποτε πιθανή συνεργασία. ”

Athanasios Gavriil

CEO Nexans Hellas

Σχετικά έντυπα

Η επαφή σας

Press Hellas

Communication

Επικοινωνήστε μαζί μας

Θέματα για τα οποία θέλετε να λάβετε περισσότερες πληροφορίες:

Απαιτούμενα πεδία*

Ελέγξτε την καταχώρισή σας και δοκιμάστε ξανά.

Μια διεύθυνση email πρέπει να περιέχει ένα @

Προστασία προσωπικών δεδομένων

Έχετε το δικαίωμα να αντιταχθείτε στην επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ή / και στη χρήση τους για άμεσο μάρκετινγκ ή εμπορικούς σκοπούς

Ευχαριστούμε!

Ευχαριστούμε που επικοινωνήσατε μαζί μας. Θα επικοινωνήσουμε μαζί σας σύντομα.

Σφάλμα

Παρουσιάστηκε σφάλμα. Παρακαλούμε προσπαθήστε ξανά.

Κλείσιμο