Η Nexans Ελλάς υποστηρίζει έμπρακτα τις ευπαθείς κοινωνικές ομάδες

10 Μαρ 2023

Αθήνα, 10 Μαρτίου 2023 - Στο πλαίσιο της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, η NEXANS Ελλάς συμβάλλει ενεργά και έμπρακτα με συντονισμένες δράσεις στην υποστήριξη ευπαθών κοινωνικών ομάδων τόσο στη χώρα μας όσο και παγκοσμίως.

Με βασική αξία να είμαστε #united, η NEXANS Ελλάς υποστήριξε ενεργά τους συνανθρώπους μας που επλήγησαν από τους καταστροφικούς σεισμούς στην Τουρκία.

Σε τοπικό επίπεδο και σε συνεργασία με την Ιερά Μητρόπολη Φθιώτιδας, η ΝΕΧΑNS Ελλάς υποστήριξε  τις άπορες οικογένειες της περιφέρειας Φθιώτιδας. Συγκεκριμένα, συνείσφερε έμπρακτα με την παροχή τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης.

“ Στην NEXANS Ελλάς επικεντρώνουμε τις δραστηριότητές μας γύρω από τρεις πυλώνες, τα 3E, Economics, Environment, Engagement, που αφορούν στην οικονομία, το περιβάλλον και τους ανθρώπους μας. Η δέσμευση της εταιρείας μας απέναντι στους ανθρώπους μας και στην κοινωνία αποτελεί βασικό πυλώνα της ανάπτυξής μας. Είμαστε υπερήφανοι για τους ανθρώπους μας, με τους οποίους μοιραζόμαστε τις ίδιες αξίες. Με στόχο να παραμένουμε #united συμμετέχουμε όλοι μαζί ενεργά στο πλάνο δράσεων μας για την υποστήριξη των συνανθρώπων μας που αντιμετωπίζουν δύσκολες καταστάσεις. ”

Athanasios Gavriil

CEO Nexans Hellas

Σχετικά έντυπα

Η επαφή σας

Press Hellas

Communication

Επικοινωνήστε μαζί μας

Θέματα για τα οποία θέλετε να λάβετε περισσότερες πληροφορίες:

Απαιτούμενα πεδία*

Ελέγξτε την καταχώρισή σας και δοκιμάστε ξανά.

Μια διεύθυνση email πρέπει να περιέχει ένα @

Προστασία προσωπικών δεδομένων

Έχετε το δικαίωμα να αντιταχθείτε στην επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ή / και στη χρήση τους για άμεσο μάρκετινγκ ή εμπορικούς σκοπούς

Ευχαριστούμε!

Ευχαριστούμε που επικοινωνήσατε μαζί μας. Θα επικοινωνήσουμε μαζί σας σύντομα.

Σφάλμα

Παρουσιάστηκε σφάλμα. Παρακαλούμε προσπαθήστε ξανά.

Κλείσιμο