Η Nexans Ελλάς, διοργάνωσε «Ημέρα Οικογένειας» για τους εργαζόμενους και τις οικογένειές τους στο πλαίσιο των δράσεων Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης

19 Οκτ 2022

Αθήνα, 19 Οκτωβρίου 2022  - Η NEXANS Ελλάς στο πλαίσιο των δράσεων και ενεργειών Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης (CSR) για τη στήριξη των εργαζομένων της, διεξήγαγε για πρώτη φορά «Ημέρα Οικογένειας» το Σάββατο, 15 Οκτωβρίου 2022. 

Περίπου 400 άτομα, εργαζόμενοι με τις οικογένειές τους, επισκέφθηκαν το εργοστάσιο που βρίσκεται στην ευρύτερη περιοχή της Φθιώτιδας και περιηγήθηκαν στους χώρους. Η περιήγηση περιλάμβανε επίσκεψη σε διάφορα τμήματα του εργοστασίου όπως το μεταλλουργικό τμήμα, το τμήμα των πλαστικών, το τμήμα ποιοτικού ελέγχου και το τμήμα σύστρεψης.

Σε όλους τους επισκέπτες μοιράστηκαν καπέλα ενώ οι γυναίκες έλαβαν επιπλέον ροζ κορδέλες και ενημερωτικά φυλλάδια στο πλαίσιο των δράσεων της εταιρείας μας για τον Οκτώβριο, μήνα πρόληψης του καρκίνου του μαστού.

Η Ημέρα Οικογένειας είχε πολύ θετικό αντίκτυπο στους εργαζόμενους και τις οικογένειές τους! 

“ Η Ημέρα Οικογένειας αποτελεί μία από τις πιο σημαντικές ημέρες στο εργοστάσιό μας καθώς δύναται η δυνατότητα στις οικογένειες των εργαζομένων να επισκεφθούν τους χώρους εργασίας των ανθρώπων τους. Η εν λόγω ενέργεια εντάσσεται στο πλαίσιο της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης και των ενεργειών που προβαίνει η εταιρεία μας προκειμένου να ενδυναμώσει την οικογένεια της NEXANS. ”

Mr. Athanasios Gavriil

Διευθύνων Σύμβουλος & Γενικός Διευθυντής της Nexans Ελλάς

Σχετικά έντυπα

Η επαφή σας

Press Contact

Communication

Επικοινωνήστε μαζί μας

Θέματα για τα οποία θέλετε να λάβετε περισσότερες πληροφορίες:

Απαιτούμενα πεδία*

Ελέγξτε την καταχώρισή σας και δοκιμάστε ξανά.

Μια διεύθυνση email πρέπει να περιέχει ένα @

Προστασία προσωπικών δεδομένων

Έχετε το δικαίωμα να αντιταχθείτε στην επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ή / και στη χρήση τους για άμεσο μάρκετινγκ ή εμπορικούς σκοπούς

Ευχαριστούμε!

Ευχαριστούμε που επικοινωνήσατε μαζί μας. Θα επικοινωνήσουμε μαζί σας σύντομα.

Σφάλμα

Παρουσιάστηκε σφάλμα. Παρακαλούμε προσπαθήστε ξανά.

Κλείσιμο