Η Nexans Ελλάς, χορηγός και εκθέτης στην 4η Διεθνή Έκθεση “ENERGIA.TEC 2022”

24 Οκτ 2022

Αθήνα, 24 Οκτωβρίου 2022 - Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθη η 4η Διεθνής Έκθεση για το ηλεκτρολογικό υλικό, “ENERGIA.TEC 2022” στην οποία συμμετείχε, μεταξύ άλλων εταιρειών του κλάδου, η NEXANS Ελλάς ως χορηγός και εκθέτης

Από τις 21 έως τις 23 Οκτωβρίου 2022 στο Εκθεσιακό Κέντρο M.E.C. Παιανίας, η μοναδική εξειδικευμένη έκθεση στην Ελλάδα για το ηλεκτρολογικό υλικό προσέλκυσε χιλιάδες επισκέπτες. Οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να δουν και να γνωρίσουν από κοντά πλήθος καινοτόμων προϊόντων, λύσεων και νέων τεχνολογιών από κορυφαίες εταιρείες οι οποίες ανέδειξαν τη μεγάλη δυναμική και τις προοπτικές του κλάδου.

H NEXANS Ελλάς, ως χορηγός της έκθεσης, συμμετείχε παρουσιάζοντας τα προϊόντα και τις νέες καινοτόμες λύσεις της. Ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στο νέο οικιακό καλώδιο, NEXANS ruNeasy (Η07VU/R) το οποίο λάνσαρε πρόσφατα στην ελληνική αγορά. Οι εξειδικευμένοι συνεργάτες της συζήτησαν με τους επισκέπτες αλλά και ειδικούς του χώρου για την εξοικονόμηση του χρόνου αλλά και την αύξηση της παραγωγικότητας που προσφέρει το νέο προϊόν γεγονός που προσέλκυσε το ενδιαφέρον του κοινού. 

“ Είμαστε περήφανοι που παρέχουμε καινοτόμα προϊόντα και ολοκληρωμένες λύσεις στην αγορά, ικανοποιώντας τις ανάγκες των τελικών πελατών. Ως μέλος του πολυεθνικού Ομίλου NEXANS αξιοποιούμε στο έπακρον τη τεχνογνωσία του Ομίλου για να προσφέρουμε βέλτιστα καινοτόμα προϊόντα χρησιμοποιώντας νέες τεχνολογίες και υλικά φιλικά προς το περιβάλλον. Aποστολή μας είναι να ηλεκτροδοτούμε το μέλλον της χώρας, αλλά και των υπολοίπων αγορών παγκοσμίως. ”

Athanasios Gavriil

Διευθύνων Σύμβουλος & Γενικός Διευθυντής της Nexans Ελλάς

Σχετικά έντυπα

Η επαφή σας

Press Contact

Communication

Επικοινωνήστε μαζί μας

Θέματα για τα οποία θέλετε να λάβετε περισσότερες πληροφορίες:

Απαιτούμενα πεδία*

Ελέγξτε την καταχώρισή σας και δοκιμάστε ξανά.

Μια διεύθυνση email πρέπει να περιέχει ένα @

Προστασία προσωπικών δεδομένων

Έχετε το δικαίωμα να αντιταχθείτε στην επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ή / και στη χρήση τους για άμεσο μάρκετινγκ ή εμπορικούς σκοπούς

Ευχαριστούμε!

Ευχαριστούμε που επικοινωνήσατε μαζί μας. Θα επικοινωνήσουμε μαζί σας σύντομα.

Σφάλμα

Παρουσιάστηκε σφάλμα. Παρακαλούμε προσπαθήστε ξανά.

Κλείσιμο