Η Suzlon χρησιμοποιεί τις καλωδιακές λύσεις της Nexans σε έργα αιολικής ενέργειας στη Βραζιλία

Η Nexans βοηθά την Suzlon να επιτύχει αποτελεσματικές και αξιόπιστες συνδέσεις σε περίπου 150 ανεμογεννήτριες που εγκαθίστανται σε μεγάλα αιολικά πάρκα σε όλη τη Βραζιλία

Παρίσι, 25 Φεβρουαρίου 2014 – Η Suzlon, ένας από τους κορυφαίους κατασκευαστές ανεμογεννητριών στον κόσμο, επέλεξε τη Nexans για την υποστήριξη των μεγάλων έργων της στη Βραζιλία με πλήρεις καλωδιακές συνδέσεις, οι οποίες θα εξασφαλίσουν αποτελεσματικές, επαρκείς και αξιόπιστες συνδέσεις σε περίπου 150 ανεμογεννήτριες (WTGs). Το συνολικό ύψος του συμβολαίου ανέρχεται στα περίπου 11 εκατομμύρια Ευρώ.

Your Contact

Angéline Afanoukoe Press relations
Phone +33 1 78 15 04 67
Angeline.afanoukoe@nexans.com
Michel Gédéon Investor Relations
Phone +33 1 78 15 05 41
Michel.gedeon@nexans.com

Σχετικά με τη Nexans

Η Nexans φέρνει ενέργεια στη ζωή μέσα από μια ευρεία γκάμα καλωδίων και καλωδιακών λύσεων που προσφέρουν αυξημένη απόδοση στους πελάτες μας παγκοσμίως. Οι άνθρωποι της Nexans δεσμεύονται να εξυπηρετούν τους πελάτες μας σε τέσσερις βασικούς επιχειρησιακούς τομείς: Διανομή και μεταφορά ενέργειας (υποθαλάσσια και επίγεια), Πηγές ενέργειας (Πετρέλαιο & Αέριο, Εξορύξεις και Ανανεώσιμες Πηγές), Μεταφορές (Αυτοκινητόδρομοι, Σιδηρόδρομοι, Εναέριες και Θαλάσσιες μεταφορές) και Κτιριακές Υποδομές (Εμπορικά Κέντρα, Συγκροτήματα Κατοικιών και Κέντρα Δεδομένων). Η στραγητική της Nexans βασίζεται στη συνεχή καινοτομία των προϊόντων, των λύσεων και των υπηρεσιών, την ανάπτυξη των εργαζομένων, την εκπαίδευση των πελατών και την εισαγωγή ασφαλών, με χαμηλό περιβαλλοντικό αντίκτυπο, βιομηχανικών διεργασιών. Το 2013 η Nexans είναι ο πρώτος Όμιλος παραγωγής καλωδίων που ιδρύει Ίδρυμα για τη στήριξη πρωτοβουλιών βιώσιμης ανάπτυξης που στοχεύουν στην πρόσβαση στην ενέργεια υποβαθμισμένων κοινοτήτων ανά τον κόσμο. Έχουμε βιομηχανική παρουσία σε 40 χώρες και εμπορικές δραστηριότητες παγκοσμίως με 26.000 εργαζόμενους και πωλήσεις για το 2013 ύψους σχεδόν 6,7 δισεκατομμυρίων ευρώ. Η Nexans είναι εισηγμένη στο Χρηματιστήριο NYSE Euronext του Παρισιού (compartment A). Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας:

www.nexans.com