Η Nexans ολοκληρώνει συμβόλαιο παροχής καλωδίων για το Beirut City Center, εμπορικό κατάστημα φιλικό προς το περιβάλλον στο Λίβανο

Η Nexans έχει παραδώσει πάνω από 250 χλμ καλωδίων ισχύος, τηλεπικοινωνιών και ανθεκτικών στη φωτιά για το Beirut City Center.

Παρίσι, 11 Ιουνίου, 2012 - Η Nexans, παγκόσμιος ηγέτης στη βιομηχανία καλωδίου, έχει ολοκληρώσει το συμβόλαιο αξίας 1,6 εκ.$ που σύναψε με την MajidAl-FuttaimPropertiesγια την προμήθεια καλωδίων ισχύος, τηλεπικοινωνιών και ανθεκτικών στη φωτιά που απαιτούνται για την κατασκευή του Beirut City Centerενός εμπορικού καταστήματος έκτασης 158.000 τετ.μ. και αξίας 40 εκ. $.

Η Νexans, μέσω της θυγατρικής της, LibanCables, έχει κατασκευάσει και προμηθεύσει 170 χλμ καλωδίων ισχύος (χαμηλής και μέσης), 68 χλμ καλωδίων ανθεκτικών στη φωτιά (για χρησιμοποιηση σε φωτισμό και ανελκυστήρες) και 15 χλμ ειδικευμένων καλωδίων τηλεπικοινωνίας.
Το BeirutCityCentre, προγραμματισμένο να ξεκινήσει τη λειτουργία του αργότερα μέσα στο 2012, αποτελείται από 3 υπόγειους χώρους στάθμευσης, 3 ορόφους εμπορικών καταστημάτων, ένα χώρο ψυχαγωγίας στην κορυφή του κτιρίου που περιλαμβάνει κινηματογράφο και εστιατόρια, καθώς επίσης και υπερμάρκετ που προσφέρει πλήρεις υπηρεσίες και οικογενειακό χώρο ψυχαγωγίας.
 

Your Contact

Angéline Afanoukoe Press relations
Phone +33 1 78 15 04 67
Angeline.afanoukoe@nexans.com
Michel Gédéon Investor Relations
Phone +33 1 78 15 05 41
Michel.gedeon@nexans.com

Σχετικά με τη Nexans

Έχοντας την ενέργεια στη βάση της ανάπτυξής της, η Nexans, κορυφαία εταιρεία στη βιομηχανία καλωδίων παγκοσμίως, παρέχει μια διεξοδική γκάμα καλωδίων και καλωδιακών λύσεων. Ο Όμιλος είναι σημαντικός παράγοντας παγκοσμίως στις αγορές της μετάδοσης και διανομής ενέργειας, των βιομηχανικών εφαρμογών και των κατασκευών. Η Nexans εξυπηρετεί ευρύ φάσμα τμημάτων της αγοράς: από δίκτυα ενέργειας και τηλεπικοινωνιών έως ενεργειακούς πόρους (ανεμογεννήτριες, φωτοβολταϊκά, πετρέλαιο και αέριο, και, εξορύξεις) μεταφορές (ναυπηγική, αεροδιαστημικές εφαρμογές, αυτοκινητοβιομηχανία και αυτοματισμοί, σιδηρόδρομοι). Η Nexans είναι μια υπεύθυνη βιομηχανική εταιρεία που θεωρεί τη βιώσιμη ανάπτυξη αναπόσπαστο μέρος της παγκόσμιας και λειτουργικής στρατηγικής της. Οι διαρκείς καινοτομίες σε σχέση με τα προϊόντα, τις λύσεις και τις υπηρεσίες, η ανάπτυξη και δέσμευση των υπαλλήλων, ο προσανατολισμός στους πελάτες και η εισαγωγή βιομηχανικών διαδικασιών ασφαλείας με περιορισμένο αντίκτυπο στο περιβάλλον συγκαταλέγονται στις πρωταρχικές πρωτοβουλίες που θέτουν τη Nexans στην καρδιά ενός βιώσιμου μέλλοντος. Με βιομηχανική παρουσία σε 40 χώρες και εμπορικές δραστηριότητες σε όλο τον κόσμο, η Nexans απασχολεί 25.000 άτομα ενώ το 2011 είχε πωλήσεις της τάξης των 7 δις Ευρώ. Η Nexans είναι εισηγμένη στο χρηματιστήριο NYSE Euronext Παρισιού, τμήμα A. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφτείτε την ιστοσελίδα: www.nexans.com ή www.nexans.mobi