Η Nexans προμηθεύει καινοτόμο υπεραγώγιμο περιοριστή ρεύματος σφάλματος στην εταιρεία Applied Superconductor Ltd για πιλοτική εγκατάσταση στην Μεγάλη Βρετανία

Η πρωτοποριακή αυτή συσκευή που μπορεί να διαδραματίσει σημαντικό ρόλο στην ανάπτυξη των ευφυών δικτύων πρόκειται να εγκατασταθεί σε υποσταθμό Μέσης Τάσης στην περιοχή του Lancashire με στόχο την καλύτερη και ασφαλέστερη επίδοση του τοπικού δικτύου ενέργειας.

Παρίσι, 26 Φεβρουαρίου 2009 – Η Nexans προμήθευσε την εταιρεία Applied Superconductor Limited (ASL) με υπεραγώγιμο περιοριστή ρεύματος σφάλματος για πιλοτική εγκατάσταση στην Μεγάλη Βρετανία. Η Βρετανική Nexans current limiter moduleεταιρεία ASL με έδρα την πόλη Blyth στο Northumberland εγκαθιστά την πρωτοποριακή συσκευή σε υποσταθμό Μέσης Τάσης (11 kV) στην περιοχή του Lancashire, όπου θα βοηθήσει στην καλυτέρευση της επίδοσης και της ασφάλειας του τοπικού δικτύου ενέργειας.

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΣΧΕΤΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ

Your Contact

Angéline Afanoukoe Corporate Communication Department
Phone +33 1 78 15 04 67
Angeline.afanoukoe@nexans.com
Michel Gédéon Investor Relations
Phone +33 1 78 15 05 41
Michel.Gedeon@nexans.com

Σχετικά με την Nexans

Η Nexans είναι πρωτοπόρος στη παγκόσμια βιομηχανία κατασκευής καλωδίων. Ο Οίκος της Νexans προσφέρει ένα εκτεταμένο σύνολο προηγμένων καλωδίων οπτικών ινών και καλωδίων χαλκού για εφαρμογές σε υπoδομή δικτύου, βιομηχανικών και κτιριακών εγκαταστάσεων. Tα καλώδια και τα συστήματα καλωδίων της Nexans έχουν εφαρμογή σε κάθε τομέα της ζωής του ανθρώπου , απο τα δίκτυα τηλεπικοινωνιών και ενεργείας έως την αεροναυτική, αεροδιαστημική, στα μέσα μεταφοράς, σιδηροδρόμους, κτιριακές εγκαταστάσεις, πετροχημικές και ιατρικές εφαρμογές, κα. Με μια βιομηχανική παρουσία σε 29 χώρες και εμπορικές δραστηριότητες σε 65 χώρες παγκοσμίως, η Νexans απασχολεί 20,000 ανθρώπους και έιχε πωλήσεις για το έτος 2004 της ταξής των 4.9 δισεκατομμύριων εuro. Η Nexans είναι εισηγμένη στο χρηματιστήριο του Παρισιού. Για περισσότερες πληροφορίες www.nexans.gr

About Applied Superconductor Ltd

Set up in 2004, Applied Superconductor Limited (ASL) provides innovative solutions in fault current management, utilising the rapidly developing technologies of High Temperature Superconductivity. By combining its knowledge of electrical power system design and a practical approach to the delivery of customer tailored solutions, ASL seeks to provide Private and Utility Electrical Network Operators with a fully integrated fault management service.