Η Nexans προμηθεύει με 1,000χλμ. καλωδίων την επέκταση των γραμμών αστικών μεταφορών της Κωνσταντινούπολης

Στην έκθεση Innotrans η Nexans θα παρουσιάσει τις τελευταίες καινοτομίες προϊόντων και τα μεγαλύτερα έργα ως ολοκληρωμένες λύσεις για τις αστικές μεταφορές νέας γενιάς.

Metro Istambul Παρίσι, 16 Σεπτεμβρίου 2008 – Η Nexans εξασφάλισε αποκλειστική σύμβαση ύψους 8.9 εκατομμυρίων Ευρώ από την Αρχή Μεταφορών Κωνσταντινούπολης (IETT) για την προμήθεια 988χλμ. ειδικών σιδηροδρομικών καλωδίων ενόψει της επέκτασης του μετρό της πόλης και των συστημάτων Light Rail.

Logo InnoTrans 86

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΣΧΕΤΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ

Your Contact

Angéline Afanoukoe Corporate Communication Department
Phone +33 1 78 15 04 67
Angeline.afanoukoe@nexans.com
Michel Gédéon Investor Relations
Phone +33 1 78 15 05 41
Michel.Gedeon@nexans.com

Σχετικά με την Nexans

Η Nexans είναι πρωτοπόρος στη παγκόσμια βιομηχανία κατασκευής καλωδίων. Ο Οίκος της Νexans προσφέρει ένα εκτεταμένο σύνολο προηγμένων καλωδίων οπτικών ινών και καλωδίων χαλκού για εφαρμογές σε υπoδομή δικτύου, βιομηχανικών και κτιριακών εγκαταστάσεων. Tα καλώδια και τα συστήματα καλωδίων της Nexans έχουν εφαρμογή σε κάθε τομέα της ζωής του ανθρώπου , απο τα δίκτυα τηλεπικοινωνιών και ενεργείας έως την αεροναυτική, αεροδιαστημική, στα μέσα μεταφοράς, σιδηροδρόμους, κτιριακές εγκαταστάσεις, πετροχημικές και ιατρικές εφαρμογές, κα. Με μια βιομηχανική παρουσία σε 29 χώρες και εμπορικές δραστηριότητες σε 65 χώρες παγκοσμίως, η Νexans απασχολεί 20,000 ανθρώπους και έιχε πωλήσεις για το έτος 2004 της ταξής των 4.9 δισεκατομμύριων εuro. Η Nexans είναι εισηγμένη στο χρηματιστήριο του Παρισιού. Για περισσότερες πληροφορίες www.nexans.gr