Η Nexans παρουσιάζει τα υψηλής επίδοσης καλωδιακά συστήματα WINDLINK® για ανεμογεννήτριες

At HUSUM WindEnergy Nexans presents its response to the increasing growth of the global market for wind power – the new WINDLINK® range of cable solutions that ensure reliable wind turbine performance for manufacturers worldwide.

Windtubine Windlink 3D

Παρίσι, 4 Σεπτεμβρίου 2008 – Η Nexans βρίσκεται στην έκθεση HUSUM WindEnergy για να παρουσιάσει τα καλωδιακά συστήματα WINDLINK® τα οποία σχεδιάζονται για ανεμογεννήτριες όλων των μεγεθών και τα οποία περιλαμβάνουν καλώδια ελέγχου, ειδικά καλώδια και εξαρτήματα. Η νέα αυτή γενιά καλωδίων αποτελείται από καλώδια χαλκού, αλουμινίου και οπτικών ινών, καθώς και εξαρτήματα, τα οποία έχουν ελεγχθεί υπό πραγματικές συνθήκες και μηχανικές καταπονήσεις για να διασφαλιστεί η συμβατότητα και η διάρκειά τους ως σύστημα, έτσι ώστε να εγγυώνται την αποδοτική παραγωγή ηλεκτρισμού σε όλους τους κατασκευαστές.

ΣΧΕΤΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ

Your Contact

Angéline Afanoukoe Corporate Communication Department
Phone +33 1 78 15 04 67
Angeline.afanoukoe@nexans.com
Michel Gédéon Investor Relations
Phone +33 1 78 15 05 41
Michel.Gedeon@nexans.com

Σχετικά με την Nexans

Η Nexans είναι πρωτοπόρος στη παγκόσμια βιομηχανία κατασκευής καλωδίων. Ο Οίκος της Νexans προσφέρει ένα εκτεταμένο σύνολο προηγμένων καλωδίων οπτικών ινών και καλωδίων χαλκού για εφαρμογές σε υπoδομή δικτύου, βιομηχανικών και κτιριακών εγκαταστάσεων. Tα καλώδια και τα συστήματα καλωδίων της Nexans έχουν εφαρμογή σε κάθε τομέα της ζωής του ανθρώπου , απο τα δίκτυα τηλεπικοινωνιών και ενεργείας έως την αεροναυτική, αεροδιαστημική, στα μέσα μεταφοράς, σιδηροδρόμους, κτιριακές εγκαταστάσεις, πετροχημικές και ιατρικές εφαρμογές, κα. Με μια βιομηχανική παρουσία σε 29 χώρες και εμπορικές δραστηριότητες σε 65 χώρες παγκοσμίως, η Νexans απασχολεί 20,000 ανθρώπους και έιχε πωλήσεις για το έτος 2004 της ταξής των 4.9 δισεκατομμύριων εuro. Η Nexans είναι εισηγμένη στο χρηματιστήριο του Παρισιού. Για περισσότερες πληροφορίες www.nexans.gr