Καλώδια της Nexans στην καρδιά του συστήματος διαχείρισης αποσκευών στο αεροδρόμιο του Πεκίνου

Beijing airportΠαρίσι, 30 Ιουλίου 2008 – Η Nexans προμήθευσε με περισσότερα από 2,500 χλμ. Καλωδίων ισχύος και ελέγχου στα πλαίσια σύμβασης ύψους 2,6 εκατομμυρίων Ευρώ. Τα καλώδια αυτά χρησιμοποιούνται στην καρδιά του υπερσύγχρονου συστήματος διαχείρισης αποσκευών στον νέο τερματικό σταθμό 3 του Διεθνούς Αεροδρομίου του Πεκίνου στην Κίνα.

Η Nexans επιλέχτηκε για πολλούς λόγους ως ο μοναδικός προμηθευτής αυτού του έργου. Καταρχήν, τα καλώδια Nexans πληρούν όλα τα διεθνή πρότυπα ασφαλείας για εφαρμογές σε αεροδρόμια συμπεριλαμβανομένων των απαιτήσεων για ευκαμψία και απουσία αλογόνων. Επίσης, η Nexans μπόρεσε να διαθέσει όλα τα διαφορετικού τύπου καλώδια – ισχύος, ελέγχου και οπτικά που απαιτούνταν. Τέλος, η Nexans παρέδωσε γρήγορα στα πλαίσια ενός απαιτητικού χρονοδιαγράμματος – όπου τα περισσότερα ανάλογα έργα απαιτούν περίπου πέντε χρόνια – το σύστημα διαχείρισης στον τερματικό σταθμό 3 του Πεκίνου σε μόλις τρία χρόνια.

ΣΧΕΤΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ

Your Contact

Angéline Afanoukoe Corporate Communication Department
Phone +33 1 78 15 04 67
Angeline.afanoukoe@nexans.com
Michel Gédéon Investor Relations
Phone +33 1 78 15 05 41
Michel.Gedeon@nexans.com

Σχετικά με την Nexans

Η Nexans είναι πρωτοπόρος στη παγκόσμια βιομηχανία κατασκευής καλωδίων. Ο Οίκος της Νexans προσφέρει ένα εκτεταμένο σύνολο προηγμένων καλωδίων οπτικών ινών και καλωδίων χαλκού για εφαρμογές σε υπoδομή δικτύου, βιομηχανικών και κτιριακών εγκαταστάσεων. Tα καλώδια και τα συστήματα καλωδίων της Nexans έχουν εφαρμογή σε κάθε τομέα της ζωής του ανθρώπου , απο τα δίκτυα τηλεπικοινωνιών και ενεργείας έως την αεροναυτική, αεροδιαστημική, στα μέσα μεταφοράς, σιδηροδρόμους, κτιριακές εγκαταστάσεις, πετροχημικές και ιατρικές εφαρμογές, κα. Με μια βιομηχανική παρουσία σε 29 χώρες και εμπορικές δραστηριότητες σε 65 χώρες παγκοσμίως, η Νexans απασχολεί 20,000 ανθρώπους και έιχε πωλήσεις για το έτος 2004 της ταξής των 4.9 δισεκατομμύριων εuro. Η Nexans είναι εισηγμένη στο χρηματιστήριο του Παρισιού. Για περισσότερες πληροφορίες www.nexans.gr