Η Nexans υπογράφει σύμβαση αξίας 80 εκατομμυρίων Ευρώ για την προμήθεια καλωδίων ισχύος στο Qatar

Παρίσι, 30 Ιουνίου 2008 – Η Nexans ανέλαβε παραγγελία αξίας 80 εκατομμυρίων Ευρώ από την εταιρεία Qatar General Electricity and Water Corporation (KAHRAMAA) για την κατασκευή υπόγειας γραμμής μεταφοράς ενέργειας.

Αυτή η σύμβαση υπογράφηκε από Κοινοπραξία εταιρειών με επικεφαλής την εταιρεία Prysmian για συνολικό έργο αξίας 168 εκατομμυρίων Ευρώ.

Οι δύο Όμιλοι θα παρέχουν υπηρεσίες για την κατασκευή, παραγωγή, εγκατάσταση και λειτουργία 161 χιλιομέτρων υπογείων καλωδίων Υψηλής και Υπερυψηλής τάσης (132 kV και 220 kV).

Η εγκατάσταση θα ξεκινήσει το 2008 και η προγραμματισμένη ολοκλήρωση έχει οριστεί για τον Ιανουάριο του 2010.

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Your Contact

Angéline Afanoukoe Corporate Communication Department
Phone +33 1 78 15 04 67
Angeline.afanoukoe@nexans.com
Michel Gédéon Investor Relations
Phone +33 1 78 15 05 41
Michel.Gedeon@nexans.com

Σχετικά με την Nexans

Η Nexans είναι πρωτοπόρος στη παγκόσμια βιομηχανία κατασκευής καλωδίων. Ο Οίκος της Νexans προσφέρει ένα εκτεταμένο σύνολο προηγμένων καλωδίων οπτικών ινών και καλωδίων χαλκού για εφαρμογές σε υπoδομή δικτύου, βιομηχανικών και κτιριακών εγκαταστάσεων. Tα καλώδια και τα συστήματα καλωδίων της Nexans έχουν εφαρμογή σε κάθε τομέα της ζωής του ανθρώπου , απο τα δίκτυα τηλεπικοινωνιών και ενεργείας έως την αεροναυτική, αεροδιαστημική, στα μέσα μεταφοράς, σιδηροδρόμους, κτιριακές εγκαταστάσεις, πετροχημικές και ιατρικές εφαρμογές, κα. Με μια βιομηχανική παρουσία σε 29 χώρες και εμπορικές δραστηριότητες σε 65 χώρες παγκοσμίως, η Νexans απασχολεί 20,000 ανθρώπους και έιχε πωλήσεις για το έτος 2004 της ταξής των 4.9 δισεκατομμύριων εuro. Η Nexans είναι εισηγμένη στο χρηματιστήριο του Παρισιού. Για περισσότερες πληροφορίες www.nexans.gr