Η Nexans διευρύνει την πετυχημένη σειρά προϊόντων GG45 με ένα νέο προϊόν το 8-contact high-speed Cat 7A PCB jack

Ο σχεδιασμός και η αποδεδειγμένη αξιοπιστία για τις υψηλές ταχύτητες μετάδοσης πληροφοριών θα κάνουν τη νέα σειρά GG45 8C την προτιμότερη λύση για τους κατασκευαστές ενεργού εξοπλισμού.

Παρίσι, 25 Σεπτεμβρίου 2007 – Η Nexans παρουσίασε ένα νέο προϊόν GG45 8-contact high-speed κατηγορίας 7A jack για χρήση σε Printed Circuit Boards (PCBs).

Το GG45-8C PCB jack είναι ένας «θηλυκός» σύνδεσμος κατάλληλης γωνίας, ο οποίος μπορεί να συναρμολογηθεί σε PCB για εφαρμογές γρήγορης μετάδοσης πληροφοριών και εξοπλισμούς μεγάλης ταχύτητας δοκιμών καθώς και σε πίνακες Cat7 και σε συνδέσμους γεφύρωσης, προσφέροντας ευκολία εγκατάστασης και άριστη λειτουργικότητα για γρήγορη μετάδοση πληροφοριών μέσω χαλκού με πλήρη αντίστροφη συμβατότητα.

ΣΧΕΤΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ

Your Contact

Angéline Afanoukoe Corporate Communication Department
Phone +33 1 78 15 04 67
Angeline.afanoukoe@nexans.com
Michel Gédéon Investor Relations
Phone +33 1 78 15 05 41
Michel.Gedeon@nexans.com

Σχετικά με την Nexans

Η Nexans είναι πρωτοπόρος στη παγκόσμια βιομηχανία κατασκευής καλωδίων. Ο Οίκος της Νexans προσφέρει ένα εκτεταμένο σύνολο προηγμένων καλωδίων οπτικών ινών και καλωδίων χαλκού για εφαρμογές σε υπoδομή δικτύου, βιομηχανικών και κτιριακών εγκαταστάσεων. Tα καλώδια και τα συστήματα καλωδίων της Nexans έχουν εφαρμογή σε κάθε τομέα της ζωής του ανθρώπου , απο τα δίκτυα τηλεπικοινωνιών και ενεργείας έως την αεροναυτική, αεροδιαστημική, στα μέσα μεταφοράς, σιδηροδρόμους, κτιριακές εγκαταστάσεις, πετροχημικές και ιατρικές εφαρμογές, κα. Με μια βιομηχανική παρουσία σε 29 χώρες και εμπορικές δραστηριότητες σε 65 χώρες παγκοσμίως, η Νexans απασχολεί 20,000 ανθρώπους και έιχε πωλήσεις για το έτος 2004 της ταξής των 4.9 δισεκατομμύριων εuro. Η Nexans είναι εισηγμένη στο χρηματιστήριο του Παρισιού. Για περισσότερες πληροφορίες www.nexans.gr