Η Nexans κατασκευάζει καλώδια με οπτικές ίνες Υψηλής Πυκνότητας για εγκαταστάσεις FTTH στην Στοκχόλμη

Παρίσι, 11 Σεπτεμβρίου 2007 – Η Nexans, πρωτοπόρος στη βιομηχανία καλωδίων, υπέγραψε διετή συμφωνία με την εταιρεία AB Stokab, στην ιδιοκτησία της οποίας είναι το ευρυζωνικό δίκτυο ‘Citynet’ της Στοκχόλμης, για την παράδοση οπτικών καλωδίων αξίας περίπου 1 εκατομμυρίου Ευρώ για το αστικό πρόγραμμα FTTH (fibre-to-the-home).

Η εταιρεία Stokab επέλεξε το σύστημα της Nexans N3S Υψηλής Πυκνότητας για να φιλοξενήσει και να υποστηρίξει τον τεράστιο αριθμό οπτικών ινών, των οποίων ο χώρος εγκατάστασης και χειρισμού είναι συχνά πολύ μικρός. Το σύστημα της Nexans N3S (3S = SSS = Space Saving Solution) επιτρέπει την εγκατάσταση και διαχείριση μεγάλου αριθμού οπτικών διασυνδέσεων σε πολύ μικρό χώρο, όσο ένα αποτύπωμα ποδιού που είναι απαραίτητες, ώστε κάθε διαμέρισμα στο πυκνό αστικό περιβάλλον να μπορεί να διαθέτει το δικό του ζεύγος ινών.

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΣΧΕΤΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ

Your Contact

Angéline Afanoukoe Corporate Communication Department
Phone +33 1 78 15 04 67
Angeline.afanoukoe@nexans.com
Michel Gédéon Investor Relations
Phone +33 1 78 15 05 41
Michel.Gedeon@nexans.com

About Stokab

Stokab is an IT infrastructure company owned by the City of Stockholm, with the purpose of stimulating economic growth in the Stockholm and Lake Mälar Region by providing an open and competition-neutral fibre network. Stokab offers fibre optic communication solutions on equal terms to operators, companies and public organisations that need data communication.

Σχετικά με την Nexans

Η Nexans είναι πρωτοπόρος στη παγκόσμια βιομηχανία κατασκευής καλωδίων. Ο Οίκος της Νexans προσφέρει ένα εκτεταμένο σύνολο προηγμένων καλωδίων οπτικών ινών και καλωδίων χαλκού για εφαρμογές σε υπoδομή δικτύου, βιομηχανικών και κτιριακών εγκαταστάσεων. Tα καλώδια και τα συστήματα καλωδίων της Nexans έχουν εφαρμογή σε κάθε τομέα της ζωής του ανθρώπου , απο τα δίκτυα τηλεπικοινωνιών και ενεργείας έως την αεροναυτική, αεροδιαστημική, στα μέσα μεταφοράς, σιδηροδρόμους, κτιριακές εγκαταστάσεις, πετροχημικές και ιατρικές εφαρμογές, κα. Με μια βιομηχανική παρουσία σε 29 χώρες και εμπορικές δραστηριότητες σε 65 χώρες παγκοσμίως, η Νexans απασχολεί 20,000 ανθρώπους και έιχε πωλήσεις για το έτος 2004 της ταξής των 4.9 δισεκατομμύριων εuro. Η Nexans είναι εισηγμένη στο χρηματιστήριο του Παρισιού. Για περισσότερες πληροφορίες www.nexans.gr