Λύσεις ανακύκλωσης της Nexans: ποτέ άλλοτε τα άχρηστα μέρη των καλωδίων δεν ήταν τόσο πολύτιμα!

Δεν ξέρετε τι να κάνετε τα άχρηστα μέρη των καλωδίων σας; Δεν θέλετε να ανησυχείτε για σχετικές νομικές υποχρεώσεις και περιορισμούς; Έχουμε τη λύση για εσάς, μια λύση που θα σας προσφέρει παράλληλα και οικονομικά οφέλη.

 

 

Nexans, ένας αξιόπιστος συνεργάτης

Εξατομικευμένες λύσεις ανακύκλωσης της Nexans: Δεν είμαστε ειδικοί μόνο στα καλώδια, αλλά και στην ανακύκλωση. Επιλέγοντας τις υπηρεσίες ανακύκλωσης της Nexans, μπορείτε να πάρετε πίσω χρήματα με αντάλλαγμα τα άχρηστα μέρη των καλωδίων σας, ενώ συμβάλλετε θετικά στο περιβάλλον. Επιπλέον, οι υπηρεσίες ανακύκλωσης της Nexans σημαίνουν:

 

Προηγμένη τεχνολογία επεξεργασίας για καλώδια χαλκού και αλουμινίου

Λύσεις logistics με το κλειδί στο χέρι

• Καταγραφή και ανιχνευσιμότητα για όλες τις εργασίες.

 

Πώς λειτουργεί;

ΒΗΜΑ 1: ΣΥΜΦΩΝΙΑ

Όταν η Nexans αγοράζει τα άχρηστα μέρη των καλωδίων σας, τα δύο μέρη υπογράφουν ένα συμφωνητικό ανακύκλωσης και αποκομιδής. Πλήρης ανιχνευσιμότητα και διαφάνεια εξασφαλίζονται πριν, κατά τη διάρκεια και μετά τη διαδικασία ανακύκλωσης.

ΒΗΜΑ 2: ΑΝΑΚΤΗΣΗ

Οργανώνουμε όλες τις εργασίες logistics παρέχοντας άδεια εμπορευματοκιβώτια για χύδην άχρηστα μέρη καλωδίων ή φορτηγά για στροφεία, ενώ αναλαμβάνουμε και τη μεταφορά στην εγκατάσταση ανακύκλωσης.

ΒΗΜΑ 3: ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ

Αφού ολοκληρωθεί η διαδικασία διαχωρισμού και ανάκτησης των μη σιδηρούχων μετάλλων από τα άχρηστα μέρη των καλωδίων, η αξία του σκραπ καλωδίων πιστώνεται στον τραπεζικό λογαριασμό σας.

Οφέλη για εσάς

Τα απόβλητα καλωδίων είναι πηγή εσόδων: αγοράζουμε όλα τα είδη άχρηστων μερών καλωδίων, από χαλκό ή αλουμίνιο.

Η ζωή σας γίνεται πιο εύκολη: φροντίζουμε για τα πάντα, από την ανάκτηση σκραπ καλωδίων έως την ανακύκλωση.

Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για θέματα συμμόρφωσης: ανακυκλώνουμε τηρώντας αυστηρά τους κανονισμούς και τη νομοθεσία.

Συνεισφέρετε στην κυκλική οικονομία: τα άχρηστα μέρη των καλωδίων σας μετατρέπονται σε ανακυκλωμένες πρώτες ύλες.

Το γνωρίζατε;

«Όταν τα απόβλητα μεταφέρονται από τον αρχικό παραγωγό […] σε ένα ή περισσότερα νομικά πρόσωπα […] για προκαταρκτική επεξεργασία, αυτό δεν συνεπάγεται, κατά γενικό κανόνα, απαλλαγή από την ευθύνη για τη διεξαγωγή μιας εργασίας πλήρους ανάκτησης ή διάθεσης». (Οδηγία της ΕΕ για τα απόβλητα: ΟΔΗΓΙΑ 2008/98/ΕΚ της 19ης Νοεμβρίου 2008).

Τι σημαίνει αυτό; Για να σας δώσουμε ένα παράδειγμα, είστε παραγωγός άχρηστων μερών όταν εγκαθιστάτε καλώδια σε ένα κτίριο και υπάρχουν υπολείμματα. Τότε, ακόμα και αν πουλάτε τα άχρηστα μέρη των καλωδίων σας σε μια εταιρεία επεξεργασίας αποβλήτων ή έναν έμπορο σκραπ, παραμένετε υπεύθυνος έως ότου αποδείξετε την ανακύκλωση ή απόρριψη των άχρηστων αυτών μερών.

ΣΧΕΤΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ