Ποιοί είμαστε

Η εταιρεία μας, NEXANS ΕΛΛΑΣ Α.Β.Ε παράγει καλώδια ενέργειας, χαμηλής, μέσης και υψηλής τάσης, υπόγεια, εναέρια και υποβρύχια. Παράγει επίσης καλώδια τηλεπικοινωνιών, χάλκινα και οπτικών ινών, υπόγεια, εναέρια και υποβρύχια. Ακόμη διαθέτει ειδικά καλώδια όπως πυρίμαχα, χαμηλής εκπομπής καπνού και αερίων, σιδηροδρόμων, αεροδρομίων, ναυτικού τύπου, καλώδια για εφαρμογές σε ανανεώσιμες πηγές ενέργειας, φωτοβολταϊκά πάρκα, ανεμογεννήτριες και άλλες διαδικασίες. Στο χώρο των εγκαταστάσεων "με το κλειδί στο χέρι", η εταιρεία διαθέτει τη συνολική εμπειρία του ομίλου NEXANS τόσο για συστήματα εδάφους όσο και για υποβρύχια καλώδια. Μεγάλο τμήμα των καλωδίων που συνδέουν τα Ελληνικά νησιά μεταξύ τους και με τη χερσαία Ελλάδα, είναι επίτευγμα της τεχνογνωσίας NEXANS.

Το εργοστάσιο της εταιρείας μας NEXANS ΕΛΛΑΣ Α.Β.Ε. βρίσκεται στην Λαμία (Αγία Μαρίνα) σε χώρο 346.000 τ.μ. με κτηριακές εγκαταστάσεις 33.000 τ.μ., περίπου 200 χλμ. βόρεια της Αθήνας. Το συνολικό ποσό των επενδύσεων είναι της τάξεως των 100 εκατομμυρίων ευρώ. Από την έναρξη των εργασιών της μέχρι και σήμερα η εταιρεία αυξάνει συνεχώς τον ετήσιο τζίρο και το τεχνολογικό της επίπεδο. Στην εταιρία έχουν απονεμηθεί διάφορα πιστοποιητικά συμμόρφωσης για την ποιότητα, το περιβάλλον, την υγιεινή και ασφάλεια εργασίας (ISO 9001, ISO 14001, ISO 45001) καθώς και πιστοποιητικά συμμόρφωσης με τις απαιτήσεις διεθνών οργανισμών για την σήμανση ποιότητας των προϊόντων (ΕΛΟΤ,IMQ, VDE ENEL, AENOR, SABS κ.α).

Η NEXANS ΕΛΛΑΣ Α.Β.Ε. είναι πρωτοπόρος στην Ελληνική αγορά καλωδίων και ένας από τους σημαντικότερους προμηθευτές της Δ.Ε.Η. και του Ο.Τ.Ε. Ένα σημαντικό κομμάτι της παραγωγής της απορροφά η εγχώρια αγορά βιομηχανικών και οικιακών εγκαταστάσεων. Η εξαγωγική της δραστηριότητα επεκτείνεται σε όλες τις μεγάλες Ευρωπαϊκές χώρες, στη Βόρεια Αφρική και τη Μέση Ανατολή.

Επικοινωνήστε μαζί μας

Θέματα για τα οποία θέλετε να λάβετε περισσότερες πληροφορίες:

Απαιτούμενα πεδία*

Ελέγξτε την καταχώρισή σας και δοκιμάστε ξανά.

Μια διεύθυνση email πρέπει να περιέχει ένα @

Προστασία προσωπικών δεδομένων

Έχετε το δικαίωμα να αντιταχθείτε στην επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ή / και στη χρήση τους για άμεσο μάρκετινγκ ή εμπορικούς σκοπούς

Ευχαριστούμε!

Ευχαριστούμε που επικοινωνήσατε μαζί μας. Θα επικοινωνήσουμε μαζί σας σύντομα.

Σφάλμα

Παρουσιάστηκε σφάλμα. Παρακαλούμε προσπαθήστε ξανά.

Κλείσιμο