Press releases 2007

Η Nexans εγκαθιστά καλώδιο οπτικής ίνας και προσφέρει ταχεία μεταφορά δεδομένων κατά μήκος της λίμνης Constance

Παρίσι, 11 Δεκεμβρίου 2007 – Η Nexans ολοκλήρωσε το συμβόλαιο με την εταιρεία Stadtwerke Konstanz Gmbh

Η Nexans και η BC Hydro συμφώνησαν επέκταση 5 ετών της σύμβασης για την προμήθεια καλωδίων και συρμάτων στον Καναδά

Παρίσι, 5 Δεκεμβρίου 2007 – Η Nexans υπέγραψε με την BC Hydro, εταιρεία ηλεκτρικής ενέργειας

Η Nexans επεκτείνει την συνεργασία με την εταιρεία Manitoba Hydro στον Καναδά

Παρίσι, 6 Νοεμβρίου 2007 – Η Nexans υπέγραψε τετραετή επέκταση συμβολαίου, αξίας περίπου 21 εκατομμυρίων Ευρώ ($32 εκατομμύρια CAD), με την Manitoba Hydro, εταιρεία ηλεκτρικής ενέργειας και φυσικού αερίου στην επαρχία του Καναδά.

Η νέα πρωτοποριακή καλωδιακή λύση της Nexans BUFLEX XPREM αυξάνει τις επιδόσεις των ανυψωτικών μέσων και τη διάρκεια ζωής

Χάρη στη λεπτότερη και ελαφρύτερη επένδυση πολυαιθυλενίου, το καλώδιο BUFLEXXPREMέχει μειωμένο βάρος και ενισχυμένη αντίσταση στη τριβή, βελτιώνοντας έτσι τις επιδόσεις των γερανών και άλλων ανυψωτικών συστημάτων.

Η Nexans έλαβε παραγγελία ύψους 30 εκατομμυρίων Ευρώ για καλώδια umbilicals στην πηγή αερίου Mexilhão

Παρίσι, 3 Οκτωβρίου 2007 – Η Nexans υπέγραψε συμβόλαιο ύψους 30 εκατομμυρίων Ευρώ με την Βραζιλιάνη κρατική εταιρεία Petróleo Brasileiro SA (Petrobras) για την προμήθεια καλωδίων

Η Nexans υπογράφει συμφωνία ύψους 146 εκατομμυρίων Ευρώ για υποβρύχια ένωση υψηλής τάσης ανάμεσα στην Ισπανία και τις Βαλεαρίδες νήσους

Παρίσι, 26 Σεπτεμβρίου 2007 – Η Nexans υπέγραψε συμβόλαιο 146 εκατομμυρίων Ευρώ με την εταιρεία REE (Red Electrica de España), ιδιοκτήτρια και χειριστή του μεγαλύτερου τμήματος του Ισπανικού δικτύου μεταφοράς ηλεκτρικής ενέργειας.

Η Nexans διευρύνει την πετυχημένη σειρά προϊόντων GG45 με ένα νέο προϊόν το 8-contact high-speed Cat 7A PCB jack

Παρίσι, 25 Σεπτεμβρίου 2007 – Η Nexans παρουσίασε ένα νέο προϊόν GG45 8-contact high-speed κατηγορίας 7A jack για χρήση σε Printed Circuit Boards (PCBs).

Η Nexans συμμετέχει στην ανακαίνιση του παλατιού των Βερσαλιών

Παρίσι, 20 Σεπτεμβρίου 2007 – Η Nexans υπέγραψε συμφωνία χορηγίας με τη Δημόσια Υπηρεσία του Εθνικού Μουσείου και Παλατιού των Βερσαλιών

Η Nexans κατασκευάζει υποβρύχια καλώδια και εξαρτήματα μέσης τάσης για το μεγαλύτερο υπεράκτιο αιολικό πάρκο Horns Rev 2 της Δανίας

Παρίσι, 17 Σεπτεμβρίου 2007 – Η Nexans υπέγραψε συμφωνία με την εταιρεία DONG Energy A/S, το μεγαλύτερο προμηθευτή ισχύος στη Δανία, ο οποίος ιδρύθηκε το 2006 με την συγχώνευση έξι επιχειρήσεων ενέργειας κοινής ωφελείας

Η Nexans κατασκευάζει καλώδια με οπτικές ίνες Υψηλής Πυκνότητας για εγκαταστάσεις FTTH στην Στοκχόλμη

Παρίσι, 11 Σεπτεμβρίου 2007 – Η Nexans, πρωτοπόρος στη βιομηχανία καλωδίων, υπέγραψε διετή συμφωνία με την εταιρεία AB Stokab, στην ιδιοκτησία της οποίας είναι το ευρυζωνικό δίκτυο ‘Citynet’

Η Nexans πρωτοπόρος στην Έξυπνη Διαχείριση Υποδομών εναρμονίζει την ποικιλία των προϊόντων της

Βρυξέλλες, Μάιος 22, 2007 - Η Nexans ανακοινώνει ότι ολοκλήρωσε με επιτυχία τη διαδικασία ενσωμάτωσης των έξυπνων λύσεων LANSense, η οποία αποκτήθηκε από την ITT τον Ιούνιο του 2005, με την υπάρχουσα LANmark

Η Nexans αναλαμβάνει συμβόλαιο προμήθειας 800 χλμ υπόγειου καλωδίου οπτικών ινών για την βελτίωση της ευρυζωνικής προσβασιμότητας στον Καναδά

Παρίσι, Μάιος 16, 2007 – Η Nexans, πρωτοπόρος στη βιομηχανία καλωδίων, προχώρησε στη σύναψη συμβολαίου με την Καναδική εταιρεία IT International Telecom Inc για την προμήθεια περίπου 800 χλμ

Η Nexans αναλαμβάνει συμβόλαιο αξίας 10 εκατομμυρίων Ευρώ για τον εξοπλισμό του τερματικού σταθμού της εταιρείας Yemen Liquefied Natural Gas

Παρίσι, 12 Απριλίου, 2007 – Η Nexans, πρωτοπόρος στη βιομηχανία καλωδίων, ανέλαβε συμβόλαιο αξίας περίπου 10 εκατομμυρίων Ευρώ για την προμήθεια καλωδίων μέσης (MV) και χαμηλής (LV) τάσης .....

Η Nexans ανοίγει νέο εργοστάσιο στην Κίνα

Nanning, Απρίλιος 10, 2007 – Η Nexans, πρωτοπόρος στη βιομηχανία καλωδίων

Ανάθεση συμβολαίου ύψους 35 εκατομμυρίων Ευρώ στη Nexans για υπόγειο καλώδιο υψηλής τάσης στη Σαγκάη

Το πρώτο παγκοσμίως καλώδιο 500kV μέσα στην πόλη πρόκειται να εγκατασταθεί σε τούνελ 17χλμ. κάτω από την Κινέζικη πόλη.

Δίκτυα ισχύος: η Nexans ενισχύει την ηγετική της θέση στον τομέα των δικτύων υψηλής τάσης με την εξαγορά του Ομίλου Valley

Παρίσι, 9 Ιανουαρίου 2007H Nexans, παγκοσμίως κορυφαία εταιρεία στον κλάδο της παραγωγής καλωδίων, ολοκλήρωσε την εξαγορά του Ομίλου Valley (TVG), ο οποίος κατέχει ηγετική θέση παγκοσμίως στον τομέα της τεχνολογίας παρακολούθησης θερμικών τιμών λειτουργίας σε πραγματικό χρόνο για εφαρμογές Εναέριων Δικτύων Μεταφοράς ώστε να παρέχει αξιόπιστη παρακολούθηση των γραμμών μεταφοράς ισχύος για τις επιχειρήσεις ηλεκτρικής ενέργειας.