Ενημέρωση

Filter
previous 123456789101117 next

Ανακοίνωση για την εξυπηρέτηση των πελατών της Βορείου Ελλάδος

Τετάρτη, 16 Μαϊου 2018: Στο πλαίσιο των διαδικασιών αναδιοργάνωσής της, η εταιρεία μας, Nexans Ελλάς Α.Β.Ε., αποφάσισε η εξυπηρέτηση των πελατών της Βορείου Ελλάδος να γίνεται εφεξής μέσω του δικτύου διανομής της Αθήνας.

Περισσότερα...

Η σειρά καλωδίων TITANEX® της Nexans έχει εξελιχθεί και αντέχει εφαρμογές σε θερμοκρασίες έως και 90°C

 Nexans ανέπτυξε περισσότερο τη σειρά εύκαμπτων καλωδίων χαμηλής τάσης TITANEX® από καουτσούκ, τύπου H07RN-F, προκειμένου να αντέχουν σε θερμοκρασίες έως και 90°C στον πυρήνα (για σταθερές και προστατευμένες εγκαταστάσεις)

Περισσότερα...

6η πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος: GO!

Το Ίδρυμα της Nexans προσκαλεί για 6η συνεχή φορά σε εκδήλωση ενδιαφέροντος για την υποστήριξη σε έργα που μάχονται ενάντια στην ενεργειακή ανασφάλεια και φτώχια σε όλο τον κόσμο.

Περισσότερα...

To υποθαλάσσιο καλώδιο της Nexans θα αυξήσει το εύρος ζώνης στη χερσόνησο της Μαλαισίας

Η Nexans θα κατασκευάσει και θα παραδώσει 250 χιλιόμετρα υποθαλάσσιου καλωδίου οπτικών ινών στην Huawei Marine ως πρώτος προμηθευτής πλήρους λύσης για την κατασκευή και την ανάπτυξη του έργου SEAX-1.
Περισσότερα...

Η Nexans κερδίζει βραβείο για τη δυναμική εταιρικής διακυβέρνησης

Με την ευκαιρία της 14ης διοργάνωσης του Βραβείου  για την Επιχειρηματική Διακυβέρνηση (Grands Prix du Gouvernement d'Entreprise), η Nexans έλαβε το χάλκινο βραβείο για τη δυναμική εταιρική διακυβέρνησή της.

Περισσότερα...

Παρουσίαση οικονομικών αποτελεσμάτων Α΄ Εξαμήνου 2017 Ομίλου

Η παρουσίαση των οικονομικών αποτελεσμάτων Α΄ Εξαμήνου 2017 Ομίλου πραγματοποιήθηκε στις 27 Ιουλίου στις 09:00 στο Παρίσι.

Περισσότερα...

Η Nexans υιοθετεί την ηλιακή ενέργεια για την ηλεκτροδότηση του εργοστασίου της Liban Cables

Η Νexans εγκαινίασε ένα νέο σύστημα ηλιακής ενέργειας μέγιστης ισχύος 600 kW στο εργοστάσιό της Liban Cables. Αντικαθιστώντας μία από τις 6 ηλεκτρογεννήτριες με φωτοβολταϊκά πάνελ, η Liban Cables θα μειώσει τις εκπομπές αερίων του θερμοκηπίου κατά 750 τόνους κατ' έτος

Περισσότερα...

Η Nexans εξασφάλισε την ηγετική θέση την αγορά των υποβρυχίων καλωδίων χάρη στη σύμβαση με την BP

 Η Nexans ανακοίνωσε σήμερα ότι η Nexans Νορβηγίας υπέγραψε ένα πενταετές συμβόλαιο με την BP που καλύπτει τον μηχανολογικό σχεδιασμό, την προμήθεια και την κατασκευή καλωδίων ζεύξης (umbilical), συστημάτων Άμεσης Ηλεκτρικής Θέρμανσης (DEH) και επικουρικού εξοπλισμού.

Περισσότερα...

Παρουσίαση των Ετήσιων Οικονομικών Αποτελεσμάτων του Ομίλου για το 2016

Η παρουσίαση των Ετήσιων Οικονομικών Αποτελεσμάτων του Ομίλου για το 2016 πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη, 9 Φεβρουαρίου 2017 στις 9.00πμ στο Παρίσι.

Περισσότερα...

Το Ίδρυμα της Nexans προσκαλεί για 5η φορά το ενδιαφέρον ΜΚΟ για έργα με θέμα τη δίκαιη πρόσβαση στην ηλεκτρική ενέργεια!

Η αντίστροφη μέτρηση άρχισε! Το Ίδρυμα της Nexans Foundation προσκαλεί για 5η φορά το ενδιαφέρον ΜΚΟ για να βοηθήσει έργα κοινωνικά και ανθρωπιστικά που μάχονται ενάντια στη φτώχεια και την οικονομική αβεβαιότητα στη Γαλλία και τον κόσμο.

Περισσότερα...

Διαγωνισμός "Επιλέγω Nexans"

Δείτε τους νικητές της δεύτερης κλήρωσης...

Περισσότερα...

Η Nexans Ελλάς ενημερώνει για τον ευρωπαϊκό κανονισμό CPR

Η Nexans Ελλάς παρουσίασε με ιδιαίτερη επιτυχία τον Κανονισμό Δομικών Προϊόντων (CPR) ο οποίος θα τεθεί σε εφαρμογή για τα καλώδια από την 01.07.2017, σε μία σειρά συνεδρίων  από 17 έως 21 Σεπτεμβρίου 2016 σε τρία μεγάλα αστικά κέντρα της χώρας, την Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Ηράκλειο Κρήτης.

Περισσότερα...

CPR: Κανονισμός Δομικών Προϊόντων

Η ασφάλεια δεν μπορεί να περιμένει!
Οι παρουσιάσεις του κανονισμού CPR έχουν ξεκινήσει.

Περισσότερα...

Παρουσίαση των οικονομικών αποτελεσμάτων του Ομίλου Nexans για το Α΄ Εξάμηνο του 2016

Η παρουσίαση των οικονομικών αποτελεσμάτων του Ομίλου Nexans για το Α΄ Εξάμηνο του 2016 πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη, 28 Ιουλίου 2016 στις 9.00π.μ. στο Παρίσι. Η παρουσίαση αυτή είναι τώρα διαθέσιμη στο Replay

Περισσότερα...

Διαγωνισμός "Επιλέγω Nexans"

Δείτε τους νικητές της πρώτης κλήρωσης...

Περισσότερα...

Η Nexans ενισχύει τη συνεργασία της με το Γαλλικό Εθνικό Κέντρο Επιστημονικής Έρευνας (CNRS)

Η Nexans και το CNRS θα συνεργαστούν προκειμένου να καθορίσουν τις μελλοντικές λύσεις της Nexans για τη μεταφορά και τη διανομή ενέργειας, τις μορφές ενέργειας χωρίς άνθρακα και την αποθήκευση ενέργειας.

Περισσότερα...

Η Nexans οδηγεί στη μετάβαση στα δίκτυα σταθμών αιολικής ενέργειας υπερ-υψηλής τάσης

Η Nexans πρωτοπορεί στη σταδιακή αλλαγή στον κλάδιο των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας, καθώς οι οι φορές εκμετάλλεσης των σταθμών αιολικής ενέργειας κάνουν τη μετάβαση σε δίκτυα διασύνδεσης υπερ-υψηλής τάσης, το οποία ενισχύουν την απόδοση και δημιουργούνται με χρήση οικονομικά προσιτών, ανθεκτικών συστημάτων καλωδίων που εγκαθίστανται εύκολα. Τα νέα εξαρτήματα των 72,5 KV συμπληρώνουν τη σειρά καλωδίων διασύνδεσης διατάξεων υψηλής τάσης που έχει ήδη αναπτύξει η Nexans.

Περισσότερα...

Η Energinet.dk επιλέγει καλώδια υψηλής τάσης της NEXANS

Η Energinet.dk, ο φορέας εκμετάλλευσης συστημάτων μεταφοράς της Δανίας (TSO), έχει υπογράψει σύμβαση για την παράδοση περίπου 500 χλμ καλωδίων υψηλής τάσης.

Περισσότερα...

Η NEXANS παρουσιάζει το εργαλείο διαστασιολόγησης καλωδίων EASYCALC™ στη Νέα Ζηλανδία

Μετά την επιτυχία του εργαλείου διαστασιολόγησης καλωδίων στη Γαλλία και το Βέλγιο, η Nexans παρουσιάζει το EASYCALCTM στη Νέα Ζηλανδία.

Περισσότερα...

Διαγωνισμός "Επιλέγω Nexans"

Αγόρασε καλώδια Nexans, κέρδισε πλούσια δώρα και μπες στην κλήρωση...

Περισσότερα...
previous 123456789101117 next