Ενημέρωση

Filter
previous 123456789101117 next

Παρουσίαση οικονομικών αποτελεσμάτων Α΄ Εξαμήνου 2017 Ομίλου

Η παρουσίαση των οικονομικών αποτελεσμάτων Α΄ Εξαμήνου 2017 Ομίλου πραγματοποιήθηκε στις 27 Ιουλίου στις 09:00 στο Παρίσι.

Περισσότερα...

Η Nexans εξασφάλισε την ηγετική θέση την αγορά των υποβρυχίων καλωδίων χάρη στη σύμβαση με την BP

 Η Nexans ανακοίνωσε σήμερα ότι η Nexans Νορβηγίας υπέγραψε ένα πενταετές συμβόλαιο με την BP που καλύπτει τον μηχανολογικό σχεδιασμό, την προμήθεια και την κατασκευή καλωδίων ζεύξης (umbilical), συστημάτων Άμεσης Ηλεκτρικής Θέρμανσης (DEH) και επικουρικού εξοπλισμού.

Περισσότερα...

Παρουσίαση των Ετήσιων Οικονομικών Αποτελεσμάτων του Ομίλου για το 2016

Η παρουσίαση των Ετήσιων Οικονομικών Αποτελεσμάτων του Ομίλου για το 2016 πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη, 9 Φεβρουαρίου 2017 στις 9.00πμ στο Παρίσι.

Περισσότερα...

Το Ίδρυμα της Nexans προσκαλεί για 5η φορά το ενδιαφέρον ΜΚΟ για έργα με θέμα τη δίκαιη πρόσβαση στην ηλεκτρική ενέργεια!

Η αντίστροφη μέτρηση άρχισε! Το Ίδρυμα της Nexans Foundation προσκαλεί για 5η φορά το ενδιαφέρον ΜΚΟ για να βοηθήσει έργα κοινωνικά και ανθρωπιστικά που μάχονται ενάντια στη φτώχεια και την οικονομική αβεβαιότητα στη Γαλλία και τον κόσμο.

Περισσότερα...

Διαγωνισμός "Επιλέγω Nexans"

Δείτε τους νικητές της δεύτερης κλήρωσης...

Περισσότερα...

Η Nexans Ελλάς ενημερώνει για τον ευρωπαϊκό κανονισμό CPR

Η Nexans Ελλάς παρουσίασε με ιδιαίτερη επιτυχία τον Κανονισμό Δομικών Προϊόντων (CPR) ο οποίος θα τεθεί σε εφαρμογή για τα καλώδια από την 01.07.2017, σε μία σειρά συνεδρίων  από 17 έως 21 Σεπτεμβρίου 2016 σε τρία μεγάλα αστικά κέντρα της χώρας, την Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Ηράκλειο Κρήτης.

Περισσότερα...

CPR: Κανονισμός Δομικών Προϊόντων

Η ασφάλεια δεν μπορεί να περιμένει!
Οι παρουσιάσεις του κανονισμού CPR έχουν ξεκινήσει.

Περισσότερα...

Παρουσίαση των οικονομικών αποτελεσμάτων του Ομίλου Nexans για το Α΄ Εξάμηνο του 2016

Η παρουσίαση των οικονομικών αποτελεσμάτων του Ομίλου Nexans για το Α΄ Εξάμηνο του 2016 πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη, 28 Ιουλίου 2016 στις 9.00π.μ. στο Παρίσι. Η παρουσίαση αυτή είναι τώρα διαθέσιμη στο Replay

Περισσότερα...

Διαγωνισμός "Επιλέγω Nexans"

Δείτε τους νικητές της πρώτης κλήρωσης...

Περισσότερα...

Η Nexans ενισχύει τη συνεργασία της με το Γαλλικό Εθνικό Κέντρο Επιστημονικής Έρευνας (CNRS)

Η Nexans και το CNRS θα συνεργαστούν προκειμένου να καθορίσουν τις μελλοντικές λύσεις της Nexans για τη μεταφορά και τη διανομή ενέργειας, τις μορφές ενέργειας χωρίς άνθρακα και την αποθήκευση ενέργειας.

Περισσότερα...

Η Nexans οδηγεί στη μετάβαση στα δίκτυα σταθμών αιολικής ενέργειας υπερ-υψηλής τάσης

Η Nexans πρωτοπορεί στη σταδιακή αλλαγή στον κλάδιο των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας, καθώς οι οι φορές εκμετάλλεσης των σταθμών αιολικής ενέργειας κάνουν τη μετάβαση σε δίκτυα διασύνδεσης υπερ-υψηλής τάσης, το οποία ενισχύουν την απόδοση και δημιουργούνται με χρήση οικονομικά προσιτών, ανθεκτικών συστημάτων καλωδίων που εγκαθίστανται εύκολα. Τα νέα εξαρτήματα των 72,5 KV συμπληρώνουν τη σειρά καλωδίων διασύνδεσης διατάξεων υψηλής τάσης που έχει ήδη αναπτύξει η Nexans.

Περισσότερα...

Η Energinet.dk επιλέγει καλώδια υψηλής τάσης της NEXANS

Η Energinet.dk, ο φορέας εκμετάλλευσης συστημάτων μεταφοράς της Δανίας (TSO), έχει υπογράψει σύμβαση για την παράδοση περίπου 500 χλμ καλωδίων υψηλής τάσης.

Περισσότερα...

Η NEXANS παρουσιάζει το εργαλείο διαστασιολόγησης καλωδίων EASYCALC™ στη Νέα Ζηλανδία

Μετά την επιτυχία του εργαλείου διαστασιολόγησης καλωδίων στη Γαλλία και το Βέλγιο, η Nexans παρουσιάζει το EASYCALCTM στη Νέα Ζηλανδία.

Περισσότερα...

Διαγωνισμός "Επιλέγω Nexans"

Αγόρασε καλώδια Nexans, κέρδισε πλούσια δώρα και μπες στην κλήρωση...

Περισσότερα...

Η Nexans θα παραδώσει μια λύση ρομποτικής σύνδεσης οπτικών ινών για τη Stokab στη Σουηδία

Η Stokab, φορέας εκμετάλλευσης τηλεπικοινωνιών της Σουηδίας, ανέθεσε στη Nexans την πρώτη της παραγγελία για ένα Αυτοματοποιημένο Πλαίσιο Οπτικής Διανομής (AODF) μετά από μια επιτυχημένη επιτόπια δοκιμή ενός έτους στη Στοκχόλμη της Σουηδίας

Περισσότερα...

Ο Όμιλος Dogus Construction επιλέγει τα καλώδια της Nexans για να ηλεκτροδοτήσει τη νέα γραμμή μετρό της Κωνσταντινούπολης

Ο Όμιλος Dogus Construction επέλεξε τη Nexans για την προμήθεια καλωδίων τύπου Alsecure χαμηλής και μέσης τάσης για τη νέα γραμμή μετρό της Κωνσταντινούπολης, δημιουργώντας επιπλέον 20 χλμ. γραμμών για την εξυπηρέτηση των προαστίων της πόλης.

Περισσότερα...

Η Nexans θα είναι ο αποκλειστικός προμηθευτής καλωδίων για την πλατφόρμα εξόρυξης πετρελαίου Egina της TOTAL σε μεγάλο θαλάσσιο βάθος

Η Nexans έχει επιλεγεί ως αποκλειστικός προμηθευτής καλωδίων της Samsung Heavy Industries, του εργολάβου για την πλατφόρμα εξόρυξης πετρελαίου Egina της TOTAL που θα παραδώσει το έργο «με το κλειδί στο χέρι».

Περισσότερα...

Η Nexans θα παρέχει υπεραγώγιμα καλώδια για το σύστημα ηλεκτρικού δικτύου του Σικάγου στη Βόρεια Αμερική

Η Nexans θα σχεδιάσει και θα κατασκευάσει ένα υπεραγώγιμο καλώδιο μέσης τάσης υψηλής θερμοκρασίας (HTS) για την AMSC (American Superconductor), στο πλαίσιο του έργου Resilient Electric Grid στο Σικάγο.

Περισσότερα...

Παρουσίαση των Ετήσιων Οικονομικών Αποτελεσμάτων του Ομίλου Nexans 2015

Η παρουσίαση των Ετήσιων Οικονομικών Αποτελεσμάτων του Ομίλου Nexans για το 2015 πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη, 18 Φεβρουαρίου 2016 στις 9.00 π.μ. στο Παρίσι. Η παρουσίαση είναι διαθέσιμη κατόπιν ζητήσεως.

Περισσότερα...

H Statoil διαλέγει τη Nexans για την προμήθεια καλωδίων του πρώτου πλωτού αιολικού πάρκου στον κόσμο

Η Statoil ανέθεσε στη Nexans την προμήθεια στατικής και δυναμικής καλωδίωσης και συναφών εξαρτημάτων για το πρώτο πλωτό αιολικό πάρκο στον κόσμο

Περισσότερα...
previous 123456789101117 next