Επίσκεψη του Συνδέσμου Εργολάβων Ηλεκτρικών Έργων (Σ.Ε.Η.) Νομών Φθιώτιδας & Ευρυτανίας στο εργοστάσιο της Nexans Ελλάς και παρουσίαση των νέων καινοτόμων λύσεων

21 Σεπ 2023

Πέμπτη, 21 Σεπτεμβρίου 2023: Επίσκεψη πραγματοποίησαν ηλεκτρολόγοι από τον Σύνδεσμο Εργολάβων Ηλεκτρικών Έργων Νομών Φθιώτιδας και Ευρυτανίας στο εργοστάσιό μας στην Αγία Μαρίνα Φθιώτιδος.

Τους ηλεκτρολόγους υποδέχθηκε ο Διευθύνων Σύμβουλος & Γενικός Διευθυντής, κ. Αθανάσιος Γαβριήλ, τα στελέχη πωλήσεων, marketing και εργοστασίου. Αρχικά πραγματοποιήθηκε παρουσίαση της εταιρείας και εν συνεχεία η επίσκεψη στο χώρο του εργοστασίου από τον Διευθυντή εργοστασίου, κ. Νικόλαο Γραφανάκη και τα στελέχη του εργοστασίου.

Οι επισκέπτες  είχαν την ευκαιρία να δουν όλα τα τμήματα παραγωγής των καλωδίων και των προϊόντων που χρησιμοποιούν καθημερινά στην εργασία τους. Δήλωσαν ενθουσιασμένοι από την επίσκεψη ιδιαίτερα για τα μέτρα ασφάλειας και επίπεδο καθαριότητας, καθώς για ορισμένους ήταν η πρώτη φορά που επισκέπτονταν εργοστάσιο παραγωγής καλωδίων. Μετά την ολοκλήρωση της επίσκεψης στο εργοστάσιο που διήρκησε περίπου μία ώρα, ακολούθησαν παρουσιάσεις από τα στελέχη του τμήματος πωλήσεων πάνω σε καινοτομίες και λύσεις που θα λανσάρει η εταιρεία.

“ Σκοπός της σημερινής συνάντησης είναι η άμεση επαφή με τον τελικό χρήστη των προϊόντων μας καθώς και η ευκαιρία να λάβουμε τη γνώμη τους για τις καινοτομίες τις οποίες σκοπεύουμε να λανσάρουμε στην αγορά.

Mr. Athanasios Gavriil, CEO & General Manager, Nexans Hellas

Επικοινωνήστε μαζί μας

Θέματα για τα οποία θέλετε να λάβετε περισσότερες πληροφορίες:

Απαιτούμενα πεδία*

Ελέγξτε την καταχώρισή σας και δοκιμάστε ξανά.

Μια διεύθυνση email πρέπει να περιέχει ένα @

Προστασία προσωπικών δεδομένων

Έχετε το δικαίωμα να αντιταχθείτε στην επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ή / και στη χρήση τους για άμεσο μάρκετινγκ ή εμπορικούς σκοπούς

Ευχαριστούμε!

Ευχαριστούμε που επικοινωνήσατε μαζί μας. Θα επικοινωνήσουμε μαζί σας σύντομα.

Σφάλμα

Παρουσιάστηκε σφάλμα. Παρακαλούμε προσπαθήστε ξανά.

Κλείσιμο